Når du teller antall ganger....

Så, i det siste har ting begynt å se lysere ut for oss to. Vi hadde en lang diskusjon før vi dro bort dit vi skulle. Vi hadde en lang samtale, og det va tårer i lange baner fra begge to. Først ville jeg flytte for meg selv og bo på min hjemplass fordi som jeg sa til han, jeg har mine venner og mitt nettværk der du har ditt her, og du er ikke villig til å flytte på deg og jeg har nada her forutenom deg. Det skuffet så klart han og han ble selvsagt såret, men han skjønte min situasjon samtidig som jeg forstår hannes situasjon. Det endte tilslutt opp med at jeg ikke ville flytte fra han og dermed ville bli i hannes liv, noe som gjorde han så glad at han tok til tårene av glede, å det igjen førte til at det skjedde ting som ikke har skjedd på lenge lenge, og gudene skal vite at det var utrolig godt, for det er noe vi begge har savnet! 

Jeg bestemte meg for ikke å bli i hjembyen min i en uke slik jeg først hadde tenkt til, så det ble til at vi dro på shopping dagen vi ankom dit, så én overnatting for så å dra hjem neste dag etter at alt var gjort som skulle gjøres. Vi kom hjem fredagskvelden, fikk endelig slappet av sammen og så frem til å få bare være oss to og pleie forholdet denne helgen... Lørdagen kom, vi var på tur i sengen og skulle til å prøve et nytt leketøy som ble kjøpt dagen før, vi var begge opphisset og var klar for litt action, helt til telefonen ringte... Det var noen som vi hadde hatt med oss på turen hjem som skulle til samme by som vi bor i, som skulle besøke en venn, men det hadde ikke gått helt etter planen, så h*n som ringte måtte ha en plass å sove til dagen etter, å med det var ALT ødelagt... Det gikk 2 uker før vi hadde sex igjen, altså med andre ord tilbake til det normale! 

Vi satte oss ned forleden for å ha en liten prat,(igjen). Jeg sa til han at skal dette ekteskapet fungere, så må vi bli bedre på å pleie forholdet. Det betyr oftere sex som begge tar initiativ til, det betyr at vi må finne på noe sammen oftere og vi må bruke tid på hverandre og ikke bare data. Vi hadde en liten godperiode hvor vi satt å så på serie sammen, vi klarte å kose oss sammen i senga i begynnelsen av denne uka, men så gikk det bare nedover igjen. Vi ble enige om at vi må samarbeide om dette, hvis ikke blir ikke ting å fungere, å som jeg sa til han, jeg orker ikke å prøve og prøve og prøve, å ikke komme noen vei! Det skjønte han veldig godt. Så nå gjenstår det bare å se hvordan ting går, å jeg har nå begynt å telle antall ganger vi har sex eller kos, og når vi evt finner på noe samme foruten om å se på en serie... Jeg gidder snart ikke mer... 

#blogg #samliv #forhold 

2 kommentarer

Chasing Life

14.10.2017 kl.01:41

Skal ikke være enkelt, tror egentlig de fleste forhold er slik som du beskriver det. Jeg håper dere klarer å komme dere igjennom det. kanskje dere kunne ha begynt på en sport sammen eller en aktivitet? Er mange som sier at det kan styrke forhold? :) uansett håper ting blir bedre og at du/dere kommer til det punktet som dere ønsker å komme til i forholdet :)

hemmeligetanke

14.10.2017 kl.22:47

Chasing Life: enkelt er det aldrig :/ Håper og det går den veien :) Er lov å håpe hehe

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits